Мара Отварачката вбеси еколози! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Мара Отварачката прехвърли границата! Еколози откриха, че фолк дивата се кичи с естествени кожи. Тя наистина прекали!

Мара Отварачката се е опаковала в кожи, като че ли в студиото цари сибирски студ

Мара вбеси еколозите с наглото си поведение: нахлузила е огромна шапка, кипри се с “рунтави” ботушки и дори дамската й чанта мирише на смърт! Смъртта на кой знае колко беззащитни животинки с красив косъм, принесени в жертва пред суетата на Мара.

Някой ще опонира: тя не е искала това и не специално за нея са били убити неизвестен брой –норки? Или други зверчета?
Но да носиш подобни одежди и аксесоари си е въпрос на личен избор. И Мара Отварачката избира да е в тон с последния писък на модата! Кожите по нея приличат ли ни на екопродукти? Не? Защото НЕ СА!

Мара се е опаковала във видимо луксозните си придобивки не за да се спаси от сибирски студ, а за да се изфука. Дори в студиото стои с шапката си, позира и все едно казва – Вижте ме! Това съм аз!

Суетната звезда от фолка яко гафи с поведението си, защото голяма част от феновете й имат друго отношение към природата и към по-малките ни братя. Ефектната визия на Отварачката нямаше да пострада, ако всичко това бе добра имитация, синтетика, от която високата мода отдавна не се гнуси.

Отвращението идва не просто от избора й, а именно от нагласата най-просташки да се похвали с “играчките” си. Добре – вижте я – щом тя иска това! Опитайте се да изчислите колко трупа носи на гърба си. Попитайте я наистина ли няма как да се стопли и какво ще отговори, ако публиката й изведнъж реши да попита защо се облича така?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мара Отварачката вбеси еколози! (СНИМКИ)”

  1. Цвета Панкова

    Ное. 06. 2012

    Много сте скучни с тъпите си статии,все едно половината от нас не носят неща,най-малкото обувки,от естествена кожа. Като не ги купи тя,ще ги купи някой др,има си пари купува си,вие си стойте в тъмните стаички,пишете си скучните статийки,пък на нея нека и е зле…книжки плъхове 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар