Мара Отварачката стана жертва на болната ревност на Християн

Гласувайте за статията

В името на охолния живот певицата прежалила свободата си

Според последната клюка депутатският син Християн Гущеров държал Мария под ключ.

Християн разнообразява живота на Мария с екскурзии до екзотични дестинации

Говори се, че певицата е жертва на болната ревност на гаджето си, но търпи това положение в името на лукса и охолния живот, който той й осигурява.
Откакто се събра с милионера, изпълнителката води съвсем различен начин на живот.
Марчето вече нямала право сама да решава кога и къде да поема професионални ангажименти и затова останала без участия. Хонорарът й също се определял от новия й възлюбен, пише monitor.bg,цитирайки сп. „Блясък”.
Доскоро Мария твърдеше, че не ходи по участия понеже разполага с тлъста банкова сметка и няма нужда от допълнителните доходи, които може да си докара с песните си по кръчмите.
Истината обаче съвсем не се оказа такава.
Според клюката Християн вдигнал двойно тарифата на фолк дивата, с което секнал мераците на собствениците на заведения.
Хонорарът на Отварачката скочил от 4000 на 8000 лв. и така участията на изпълнителката рязко намалели.
Освен всичко друго Мария била принудена да говори по телефона на високоговорител, за да може възлюбеният й да чува с кого и за какво говори.
Брюнетката преглъщала ревността на Християн, който редовно я води на почивка до екзотични дестинации и й осигурява висок стандарт на живот, за какъвто пайнерката даже и не е мечтала.
След развода си с Димитър Андонов Мара Отварачката останала без пукната пара и живеела в гарсониера с майка си, сестра си и дъщеря си Марая, пишат от monitor.bg.
Сега Мария си падна на пъпа и явно няма намерение да се отказва от лукса, в който живее, без значение колко е висока цената, която трябва да плати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар