ВИЖ как МАРА го лапва с ГОЛЕМИТЕ СИ ДЖУКИ (ФОТО)

Гласувайте за статията

Отварачката предизвика див смях сред потребителите на мрежата

 

Това е то да имаш страница във „Фейсбук”. Ако си звезда и решиш да грабнеш вниманието на аудиторията, винаги можеш да го направиш. Както се оказва обаче трябва все пак да имаш някаква мярка, иначе ще станеш за резил.

Големи джуки, големи възможности

Големи джуки, големи възможности

Най-често така се случва май с родните мадами, които бленуват за още и още слава…Мара Отварачката днес за малко да срути мрежата…от смях, естествено, защото се изпъна до огромен сладолед и посегна да го лапне целият!

Ненаситна е тази Мария, иска го целият

Ненаситна е тази Мария, иска го целият

Бива ли такова нещо?! Всички, които са на линия станаха свидетели на куриозната гледка и не можаха да стърпят реакциите си.

Във форумите вече бясно се разнася мълвата колко алчна и ненаситна е голямата уста на Мария. „Аз вярвам, че може да го погълне! А вие?”, подиграват се хората с нейната силиконова придобивка. Марчето отнесе доста присмех и както обикновено малко са толерантните към нейната визия, а мераците й да има нещо като интимна част на лицето си, пък съвсем никой не щади.

„Не мога да го мисля Гущеров – как ли откача от уплах всеки път, когато Мара тръгне да го целува или пък друго, тогава съвсем изтръпва сигурно!”, умуват силно загрижени за половинката на фолк бомбата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар