Сравниха Мара Отварачката с извънземно

Поглед като на пратена от Космоса – така я определят някои възмутени от визията й

 

Мара Отварачката май бие всички рекорди по прякори, които може да измисли човешкото въображение.

Не сме сигурни, но едно е ясно – поредната й снимка във „Фейсбук” предизвика потребителите и някои доста се развихриха. Чудно, но според масовото мнение тук Марчето направо го докарва на извънземно!

Не, не крие лицето си, а показва чантичката си!
Не, не крие лицето си, а показва чантичката си!

Нещо в погледа й имало, че силно стряскало и видиш ли била като пратена от Космоса. Е, ако съдим по това колко винаги са ни интригували и вълнували извънземните, това дори може да се окаже комплимент. Хм, вие как мислите?!

В крайна сметка изпълнителката не веднъж е демонстрирала самочувствие и даже за устните си не съжалява, които напомпа безобразно и първо отричаше. Сега пък се фука с тях и си ги ласкае, че са нейна запазена марка. Прекрасно!

Не е ли готина?!
Не е ли готина?!

Даже е много добре, когато човек се цени и не се дава на злобните коментари. А те са изобилни по адрес на любимата на Христиан Гущеров. Той дали спи спокойно, ние няма как да кажем, но за нея сме убедени – въобще не я тревожат хорските приказки.

Дори скандалите, които тя мъкне със себе си заради историите чии чаршафи е мачкала и как е въртяла мъжете на пръста си, не сриват Мария и тя гледа гордо само напред и напред!

Поздравления – това се казва сила на духа!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.