О, не! Мара Отварачката пак наду ДЖУКИ?! (ФОТО УЖАС)

Гласувайте за статията

Какво е сторила Марчето или е просто от грима, не се знае, но гледката е покъртителна, треперят в интернет

 

Мара Отварачката явно има намерение да става все по-брутална с визията си!

Поредното доказателство, че миньончето няма мярка ни със силикон, ни с манията си по него. Кървавочервените й джуки жестоко разтресоха мрежата и всички нищят въпроса дали тя пак е посегнала към корекциите. Нищо чудно, никой не би се изненадал, но защо, защо?! Това питат масово във форумите превъртели от ужасяващата гледка дами.

Ужас или не, Марчето така си се харесва!

Ужас или не, Марчето така си се харесва!

Покрай възмущението си те споделят, че границата на добрия вкус отдавна е премината, но недоумяват как Гущеров ще целува занапред половинката си. Наистина, това вече си е сериозен въпрос. Нещото, което повече наподобява на интимни части въобще няма място на лицето на фолкаджийката, но пък нея не я смущава. „Сигурно е дресирала и него да затваря очи на всяка цена преди да я докосне, че да не се стресира!”, кискат се подигравателно по адрес на Марчето зложелатели.

Все пак, каквото и да си говорим, джуките си остават запазената й марка, нали така? А и тя неведнъж се пъчеше предоволна и горда от себе си, че е постигнала такъв резултат. „Може би просто й е време да си смени прякора на Мара Джуката!”, убедени са някои антифенове на чалга изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “О, не! Мара Отварачката пак наду ДЖУКИ?! (ФОТО УЖАС)”

 1. Bistra Peneva

  окт. 12. 2012

  istinska vulva

  Reply to this comment
 2. Mimetoo We Koleva

  февр. 03. 2013

  si ti i maika ti ma kurwo tupa

  Reply to this comment

Добавете коментар