Мара Отварачката ШОКИРА с тази СНИМКА във Фейсбук!

Гласувайте за статията

Мара Отварачката тотално е заприличала на настъпена жаба и вече плаши дори най-верните си фенове

Мара Отварачката

И попитала малката Марая: Мамо, защо са ти толкова големи устата?!

Хорър! С тази дума можем най-точно да опишем това, което се случва с джуките на Мария, по-известна като Мара Отварачката. Фолк изпълнителката шокира феновете си и ги докара до нервна криза с последната страховита снимка, която публикува във Фейсбук.

Все знаехме колко зле изглежда силиконът на певицата, но за пръв път виждаме джуките й толкова отблизо. Положението наистина било трагично!!!

На снимката Мара Отварачата е прегърнала дъщеря си Марая. Смеем да кажем, че джуките на фолк дивата са почти колко личицето на детето.

Ясно се вижда и дефектът на горната й устна, който не й позволява да си затвори устата. Затова и Мария винаги е с полуотворени устни и често получава подигравки по случая.

Ако снимката се приближи, ще се види и как долната част от устните й буквално се разкапва. Дали течността вътре е хиалурон или силикон, не е ясно, но със сигурност не изглежда добре.

„Едно не мога да разбера! Християн Гущеров има толкова много пари и връзки – защо не издейства някоя свястна корекция на гаджето си, ами я търпи да прилича на настъпена жаба!?”, дивят се интернет потребители по повод джуките на Мара Отварачката.

А това е един от най-страшните клипове на Мара Отварачката:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Мара Отварачката ШОКИРА с тази СНИМКА във Фейсбук!”

 1. Vesela Stanoeva

  окт. 04. 2012

  Ами така е ,човек сам решава дали да става за резил или не.В случая това недоразумение се прави за резил,проблема си е неин!

  Reply to this comment
 2. С. А.

  окт. 07. 2012

  Тия умници дет' са писали статията могат да пият една студена вода и да спрат да преувеличават, щот' стават за смях пред цяла България.
  Не слушам чалга. Не мога да понасям тая "музика"… ама ся, извинете "… шокира феновете си и ги докара до нервна криза…" Е? ХАХАХАХАХАХА. Не сте 'у ред. Ако си мислите че едни силиконови устни на фолк-певица вълнуват ТОЛКОВА много някого, че чак да го докарат до нервна криза, то тогава трябва обезателно да отидете на преглед.
  "Смеем да кажем, че джуките на фолк дивата са почти колко личицето на детето." Е т'ва пък вече е прекалено. Явно имате проблеми със зрението -> отидете на лекар. Правите си гавра с детето… и два пъти по-големи да й бяха устните, пак нямаше да са даже и на половината на лицето на Марая. И т'ва всеки нормален го вижда. Следователно? Ставате за смях. Ай' със здраве.

  Reply to this comment

Добавете коментар