Мара цеди Гущеров за лъскави екскурзии (НОВИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

След Алпите, двамата се озоваха в Рим, а Мария предоволна се кефи на красотата, която я заобикаля  

 

Мара Отварачката пак се похвали, че богаташкото синче Гущеров се грижи за нея да живее като принцеса. Явно чалга звездата се е отдала на активна почивка, защото сега се оказа, че тя е в Рим. Двамата с любимия си направили романтична разходка, а кадрите изпълнителката любезно сподели с феновете си.

Мара Отварачката е на романтично пътешествие в Рим

Мара Отварачката е на романтично пътешествие в Рим

Доволна, усмихната и пълна с впечатления Марчето се хили широко от снимките напук на всички приказки зад гърба й. Наскоро тя беше в Алпите, а сега е в този красив град. Може да е поизтикала участията си по кръчмите някъде назад в плановете, но за сметка на това дразни конкуренцията с лъскави клипове, с които засега печели сърцата на почитателите си.

Мнозина не одобряват връзката на двойката, защото считат, че Мария само използва Христиан, въпреки че тя неведнъж се кълна в обратното. Дори преди време изтъкна, че си е направила нови татуировки с неговото име. Какво по-голямо доказателство за нейната страст по пълничкия баровец?! Така да бъде!

Днес тя и той се забавляват в Рим, а къде ще е следващото местенце, което брюнетката ще има честта да посети, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар