Марая на Мария купонясва с Криско за ЧРД (Много снимки от празника)

Гласувайте за статията

Вчера дъщерята на Мария Марая стана на девет години.

Малката Марая е свикнала да живее като истинска принцеса. Поредното доказателство за това, че майка й я гледа като писано яйце, бе рожденият й ден. Вчера празникът на дъщерята на певицата бе отбелязан шумно и грандиозно.

От известно време Мария се подвизава в луксозен хотел в Слънчев бряг. Така си спестява изтощителните пътувания до морето през ден, а и създава много летни спомени с любимите си жени. Марая е неотлъчно до нея, както и сестра й Ирена с дъщеря си Йордана. Майката на фолк певицата също не пропусна рождения ден на внучка се. А празникът се превърна и в сборен пункт на много родни ВИП-ове.

Специален гост на купона на дъщерята на Мария бе Криско. Рапърът направи последния хит на певицата и двамата явно са си станали приятели покрай съвместната си работа. А Марая е една от най-големите фенки на изпълнителя на „Базука“. Затова и бе зарадвана с няколко лични поздрава от Талев, който й попял на ушенце.

Но, това не бе единствената изненада за рожденичката! Партито се проведе в градината на хотела, в който са отседнали. Специално за повода е била създадена арка от цветя, каквито принципно се изпозлват за сватбени церемонии. А Марая позира под нея със свое приятелче, сякаш са младоженци!

Разбира се, един толкова специален рожден ден не може да мине и без чудна торта. В този случай това е най-слабото определение, което може да й се даде. Сладкото изкушение е на три етажа, украсено с морски мотиви, снимка на рожденичката и майка й и огромно сърце на върха.

Марая на Мария с незабравим девети рожден ден

Марая на Мария с незабравим девети рожден ден

Финалът на партито се е превърнал в незабравим спомен благодарение на пищна заря, която е озарила небето и морето. Е, и този път Мария се доказа като страхотна майка, която не пести нито средства, нито време, нито любов за своята принцеса Марая!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар