Марая на Мария и щерките на Анелия и Лияна – нищо общо (Вижте как я стяга майка й)

Гласувайте за статията

Марая на Мария няма нищо общо с щерките на Анелия и Лияна, които са с надути джуки и с тежък грим

Мария обича да се хвали с порасналата си дъщеричка. Певицата често радва феновете си със снимки на малката госпожица. От тях се вижда, че Марая расте под зоркото око на майка си. Която яко стяга юздите на момиченцето си.

Малката, която е на 9 години  е пълна противоположност на дъщерите на фолк дивите Анелия и Лияна, предават от hotnews.bg.  Скоро техни снимки скандализираха социалната мрежа с изкуствения им външен вид и кифленски усмивки. Марая обаче изобщо не прилична на тях.

Денис и Ивон

Дъщерята на Мария е облечена също по последна мода и само с маркови дрехи. Но такива,които са подходящи за възрастта й. Тя е с естествена и с по детски красива усмивка.

Е, някои ще кажат, че госпожицата е още малка. Но в баровкото училище, което посещава Марая разни секси дрехи както и изкуствени мигли и тежък грим са напълно забранени за учениците, които са все деца на известни личности.

Освен това уроците им са толкова много, че на възпитаниците на скъпото частно училище изобщо не им остава време да се мотаят по разни клубове и молове.

Мария преди часове се похвали с  дъщеря си как готви в кухнята. На видеото Марая показва завидни умения да върти черпака. Яно, че майка й от малка строго я подготвя да е много образована и да се научи да е добра домакиня. Което е похвално.

Meri cooking🍮

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар