Марая на Мария в пети клас (Певицата праща щерка си от рано в частно школо – Фото)

Гласувайте за статията

Марая на Мария вече е в пети клас

Марая на Мария започва по-рано учебната си година

Марая на Мария вече е в пети клас. И вече тръгна на училище, за разлика от обикновените си връстници, за които учебната година започва чак на 15 септември. За никого обаче не е тайна, че майка й е изключително амбициозна и държи дъщеря й да общува единствено с децата на отбрани хора. И за целта още от първата й година в училище я записа в елитното Англо-американско училище в София, където учебната година стартира доста по-рано.

Марая на Мария

Снимка: Фейсбук

Така, докато останалите българчета ще играят на воля до 15 септември, Марая ще заляга над учебниците. В училището учат предимно деца на дипломати и имотни бизнесмени, а таксата е доста сериозна като започва от 23 020 евро на година. Които са задължение на таткото на малката.

Междувременно и гордата родителка не стои без работа. Тя съобщи, че е заснела видео към парчето на Радомир Кишев и Петя Радева “Не я познавам тая жена” .„Искам да благодаря на всички, които работиха по проекта и се надявам съвсем скоро да ви го представя“, написа Мария в социалните мрежи, като пусна и няколко доста провокативни снимки от клипа.

В които определено не изглежда както подобава на майка за пример, за каквато искаше да се представи във ВИП Брадър, предават от hotnews.bg.

Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар