Марая на Мария чака сестричка (Първи снимки от бебешкото парти на Никол Андонова)

Марая на Мария чака сестричка (Първи снимки от бебешкото парти на Никол Андонова)
3.5 (70%) 2 votes

Марая на Мария чака сестричка, Никол Андонов издаде пола на бебето

Марая на Мария чака сестричка. Втората съпруга на баща й — Никол Андонова е в очакване на второто си дете — този път момиченце. Малката чаровница бе дори гост на партито по случай предстоящото раждане. А Никол сподели снимки от събитието в социалната мрежа Instagram.

Съпругата на Димитър Андонов сияеше в компанията на свои приятелки, а в компанията дамите бе поканена и Марая. В момента дъщерята на фолк певицата Мария е във ваканция и разделя времето си между двамата си родители. Като редовно прекарва време и със семейството на баща си.

От втория си брак бизнесменът има един син — Иво, когото Марая обожава. Неотдавна двете деца дори заминаха на семейна екскурзия в Йордания заедно с Никол и Димитър Андонов, които дори споделиха снимки от идиличната ваканция.

Сега дъщерята на певицата ще си има и сестричка, която очевидно очаква с нетърпение да се роди.

Марая на Мария е първо и засега единствено дете на изпълнителката, която не крие, че я обожава. И въпреки че си мечтае за още деца, признава, че наследничката й е най-голямата й радост и смисъл на живота й.

Изпълнителката не присъства на бебешкото парти на Никол Андонова, въпреки че двете възстановиха приятелските си отношения след раждането на сина на бизнесмена. Вместо това пусна дъщеря си, за да отпразнува предстоящото раждане на сестричката си.\

Марая на Мария чака сестричка сн. Инстаграм

Марая на Мария чака сестричка сн. Инстаграм

Що се отнася до Никол Андонова, красавицата преди време се занимаваше професионално с мода, но сега се е прехвърлила на изобразителното изкуство. И определено й се отдава. Нейни уникални картини вече красят не само галерии, но и елитни курортни комплекси, както и различни частни колекции. Никол очевидно се е запалила по рисуването и несъмнено има забележителен талант. А картините й са достойни за участие в различни международни пленери или дори състезания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар