Марая на Мария с тузарски 12-и рожден ден на морето (Вижте как посрещна празника си – Снимки + Видео)

Марая на Мария с тузарски 12-и рожден ден на морето (Вижте как посрещна празника си – Снимки + Видео)
3 (60%) 1 vote

Марая на Мария се похвали с пищен рожден ден

Дъщерята на Мария Марая отпразнува своя 12-и рожден ден в края на юли, но едва днес майка й показа част от празненството в социалните мрежи.

Честването бе съпроводено от лек гаф, защото тийнейджърката не можа да духне свещта на празничната торта, както повелява традицията и така не успя да си намисли желание, което да очаква да се сбъдне през следващите 12 месеца. Въпреки ковид кризата купонът на Марая е на закрито за разлика от миналата година, когато бе на открито в затворен планински комплекс.

Марая на Мария рожден ден

Снимки: Фейсбук

Щерката на Мария прекарва ваканцията заедно с майка си на морето в любимия им хотел на Слънчака. Към тях за празника се присъедини и сестрата на Мария заедно със своята дъщеря. Те живеят в чужбина и се видяха с певицата за първи път от година. Мария не коментира решението си да се откаже от пеенето, но очевидно изглежда щастлива и спокойна. Дали това е заради предстоящата й работа в „Маскираният певец“, както твърдят вестникарски публикации или просто има план как да продължи кариерата си оттук- нататък, предстои да разберем, пише hotnews.bg.

Снимки: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар