Марая на Мария най-глезеното звездно дете (Вижте как певицата я носи на ръце)

Гласувайте за статията

Мария е най-грижовната звездна майка, певицата носи на ръце 10 годишната Марая

Мария дава мило и драго за единствената си дъщеря Марая. Майка и дете имат много силна връзка и почти за неразделни.

Скоро певицата призна, че всичко каквото препечели отива за образованието на малкото й момиченце. Мери, както галено я нарича вече е в 5 клас и учи в едно от най-скъпо платените частни училища у нас. Където повечето известни личности пращат наследниците си.

Снимка: Фейсбук

Грижовната майка не жали средства за детето си. От малка й тя  купува само маркови дрешки. Като я учи на от сега да следва модните тенденции. Няма нещо,което Мери да е пожелала и да не й е купено, разкриват близки да Мария.

Но за сметка на това певицата е много горда с дъщеря си. Която в училище се представя отлично. Радва майка си с успехите си, които постига в школото.

Мери говори перфектно английски тъй като е ученичка в Англо-американското училище, което е най-доброто не само в България, а и в Европа. Когато беше едва на две годинки щерката на певицата посещаваше международния детски център, а училището където учи сега е адекватно продължение на започнатото обучение, предават от slava.bg.

Това лято Мария подари на Марая приказно изживяване. Тя я заведе на почивка в Монако заради отличния успех. С който малката госпожица завърши учебната година.

Снимка: Фейсбук

Преди няколко дена фолк фурията сподели с феновете си как с дъщеря си са прекарали уикенда. Двете били заедно в парка и са се забавлявали. Първо Мери е карала ролери, после е похапнала захарен памук. А накрая Мария я завела да я почерпи с топла пица.

Снимки: Фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар