Марая копие на Мария като малка! (Вижте колко си приличат двете)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Мария Марая е нейно копие като малка!

Малката Марая расте и хубавее с всеки изминал ден. Майка й Мария не веднъж е заявявала и доказвала, че именно тя е най-ценното нещо в живота й. Вече всички сме наясно с премеждията, през които е преминала певицата, за да се сдобие с дъщеря си. Но едни ретро кадри доказват, че двете са като еднояйчни близначки!

Преди да се тунингова сериозно, Мария е едно скромно момиче с естествена визия и красота. Спорно е дали пластичните хирурзи са й направили услуга или по-скоро са я окепазили. Но определено има един друг чар в това усмихнато момиче с пухкави бузи, чаровна усмивка, малки устни и широк нос. Днес лицето й е изцяло променено, но архивите пазят своите спомени!

Дори с един поглед и просто сравнение става ясно, че Мария на млади години и дъщеря й Марая днес са като две капки вода! Колкото повече малката расте, толкова повече прилича на майка си. Да се надяваме само да не тръгне и тя по пътя на пластичната хирургия и да окепази естествената си красота. Разбира се, още е много малка за подобни процедури, но личният пример в случая оказва най-голямо влияние…

В разцвета на тийнейджърските си години, Мария демонстрира явен интерес към камерата. А видимо и тя я обича. Бъдещата звезда обича да позира като загадъчна самодива. Суетата още не я е завладяла и фотосите са без грим и фотошоп, пише actualno.com.

Мария и Марая с поразителна прилика

Мария и Марая с поразителна прилика

А днес малката Марая също редовно участва във фотосесии и селфита, инициирани от нейната майка. Малката има осезаема харизма и присъствие, която нищо чудно да материализира като успешна кариера. А след години вероятно ще сравняваме и нейни снимки преди и сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар