Марая Кери показа щерка си в реклама (Вижте колко порасна Монро – Снимки + Видео)

Гласувайте за статията

Марая Кери показа на света 10-годишната си щерка

Малката Монро вече е на 10 години. Както можете сами да се убедите, момиченцето се превръща в прекрасна госпожица. За съжаление обаче, тя няма намерение да продължи професията на майка си. Марая Кери безспорно е световна величина в музиката и вероятно редица поколения и в бъдеще ще слушат песните ѝ. Щерката ѝ пък е на друга вълна. С помощта на известната певица Монро реализира първата си рекламна кампания.

Марая Кери си има прекрасна млада госпожица

Марая Кери си има прекрасна млада госпожица
Снимка: фейсбук

Краткият клип се завъртя в мрежата и ѝ спечели много привърженици. В него малката играе 10-годишната Марая Кери и както изглежда, се справя чудесно. Детето стана лице на марката OshKonsh B’gosh и с финес демонстрира линията за училище. Клипът отпраща именно към популярната изпълнителка, като дори се поставя акцент и върху моменти от живота ѝ. Идеята на рекламата е едновременно да популяризира дрехите и да отдаде почит на всичко, постигнато от Кери на сцената и в живота.

Монро носи дънков гащеризон и черна тениска. Облеклото ѝ е създадено и с помощта на майка ѝ. „Някой ден ще бъде различен. Мелодиите, които живеят в главата ми, някой ден ще станат номер едно в класацията. Песента, която е в сърцето ми, ще докосне още милиони сърца. Изпълнител на годината, изпълнител на десетилетието, изпълнител на поколенията. Но най-важното е да вдъхновя поколения от малки момичета да изпеят онази висока нота. Какво ще кажете за тази мечта?“, цитира момиченцето tialoto.bg.

Рекламната кампания акцентира и върху Мохамед Али и групата Outcast, а участието на щерката на Марая е жест към всички артистични и забележителни деца по света. Възможността да играе тук, разбира се, се дължи на популярността на Кери, но авторите на клипа могат да се поздравят. Намерили са си чудесен модел!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар