Маноло Кардона за жените си: Единствената ми любов е Валерия Сантос (+ Защо разби сърцето на Паола Рей?)

Гласувайте за статията

Маноло Кардона проговори за жените в живота си

Актьорът Маноло Кардона за първи път проговори за жените в живота си. Любимецът на дамите, познат от филми като „Любов на скорост“, „Огън в сърцето“, „Марина“, „Крадец на сърца“, „Защо, по дяволите?“ и други, сподели интересни подробности от живота си. Бившето гадже на Паола Рей / Химена от „Трима братя, три сестри/ успя да я прати в дълбока депресия, като я заряза. Двамата стигнаха почти до брак, когато Маноло неочаквано се отказа от сватбата и я изостави.
„Единствената ми любов е Валерия Сантос. Съпругата ми е светлината на живота ми, тя прекрасна майка, жена и подкрепа в живота ми. Ние се допълваме взаимно и се разбираме прекрасно. Тя е по-практична, а аз съм сантиментален. Но това прави връзката ни още по-пълноценна“, споделя още Кардона.

Актьорът не крие, че когато се срещат през 2010 година въобще не подозира, че тя е жената, за която ще се ожени. „Бяхме заедно две години, преди да осъзная, че тя е жената за мен. С нея постигнах хармония и спокойствие, улегнах, вече не съм онзи лекомислен младеж. Децата пък бяха второто чудо за мен. Обожавам ги. Всеки ден с тях е празник за мен, подарък“, споделя екранния Джон Ектор от „Любов на скорост“.

„Чувството да видиш как сутрин две миниатюрни фигурки тичат към теб, прегръщат те и ти казват „Татко, обичам те“ е невероятно“, споделя още Маноло.

Маноло Кардона е мъж само за една жена - съпругата му Валерия сн. Инстаграм

Маноло Кардона е мъж само за една жена – съпругата му Валерия сн. Инстаграм

Актьорът не иска да гледа назад, убеден, че няма смисъл да се връща. „Допуснах много грешки, докато открия точната жена за мен“, казва още той. Явно мъжът, който разби сърцето на Паола Рей не иска да си спомня за нея. Нито за това, че заради него актрисата изпадна в жестока депресия и почти съсипа няколко брака с безразборните си афери, само за да го забрави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар