Мания по Иванка Тръмп побърка Америка (Фенки се обезобразяват с пластики, за да я копират)

Гласувайте за статията

Мания по Иванка Тръмп подлуди Америка, фенки се обезобразиха с пластики

Манията по Иванка Тръмп побърка Амелика. Фенки на първата дъщеря се обезобразяват с пластики. И то само и само, за да приличат на нея.

Поредният пример за това е млада американка, която стига до крайности, в желанието си да прилича на милионерската щерка.

Тифани Тейлър шокира лекарите в предаването „Botched“. Тя разкри, че си е направила 13 пластични операции за една година, за да прилича повече на своя идол: Иванка Тръмп.

„Досега съм си направила 13 операции. И преди бях красива, но сега съм по-елегантна“, разказва Тифани.

А на въпрос, защо толкова отчаяно иска да изглежда като дъщерята на американския президент Доналд Тръмп, тя отговаря, че Иванка трябва да бъде пример за всички жени.

„Направила съм си две операции на бюста, една на носа, на клепачите и имам липосукция на корема. И на бедрата. Също така съм си сложила импланти в бузите“, разкрива Тифани. Но това не е всичко.

Освен многобройните операции, които вече си е направила, Тифани е поискала от хирурзите в шоуто да й направят още една операция на носа. Те обаче й отказаха, тъй катоза последен път е оперирала носа си, едва преди четири месеца.

Те дори я предупредиха, че следващата операция двойничката на Иванка Тръмп може да си направи чак след четири години.

Когато обаче Тифани разкри, че си е направила 13 пластични операции и то само за 12 месеца, лекарите не скриха тревогите си за краткия период между операциите. И дори я попитаха дали е била под упойка през тези 13 пъти за една година.

„Не, само три пъти“, отговаря Тифани и обяснява, че си е правила след няколко операции наведнъж.

Фенка на Иванка Тръмп се тунингова 13 пъти заради нея

Фенка на Иванка Тръмп се тунингова 13 пъти заради нея

Тифани решава да си направи операциите, след развода си. Когато съпругът й я напуска, тя решава, че най-доброто, което може да направи в този случай е да се тунингова и да заприлича на Иванка Тръмп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар