Мания! Бритни Спиърс вдига трета сватба (Певицата се фука с дизайнерски годежен пръстен – Видео)

Гласувайте за статията

Бритни Спиърс няма спиране, когато става дума за сватби

Сякаш не ѝ стигаха последните две! Певицата отново е в челните редици на прясно сгодените. Нейният любим Сам Асгари най-сетне ѝ предложи брак. Така двамата се сгодиха и побързаха да обявят решението си в социалните мрежи. На 12 септември Бритни Спиърс сервира намеренията си пред феновете си, като показа впечатляващия си годежен пръстен. Стана ясно, че бижуто е дизайнерско, а щастливият годеник се е подготвял за този момент повече от няколко месеца.

Бритни Спиърс вдига трета сватба

Бритни Спиърс вдига трета сватба
Снимка: Инстаграм

Самият Сам Асгари сподели любопитни подробности около намирането на пръстена. „Всеки един дизайнер, с когото говорих, имаше чудесни идеи за пръстен, но просто си паснахме с Роман. Той беше еднакво развълнуван за събитие като мен. Затова го избрах“, не спира да хвали той автора на бижуто Роман Малаев. В крайна сметка избира 4-каратов диамант, който позволява да се добавят и няколко щрихи допълнително – с цел да се постигне индивидуалност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Гравирането на думата „лъвица“ направило пръстена още по-специален, коментира tialoto.bg, тъй като Асгари не спира да нарича Бритни именно по този начин. Разбира се, вечната лолитка е повече от щастлива и не спира да се фука с новата си придобивка. Годениците се запознаха преди пет години и няколко месеца по-късно обявиха, че са двойка. Сам бе единственият човек до Спиърс в най-трудните моменти от живота ѝ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

И макар тя да има два неуспешни брака зад гърба си, явно това не е в състояние да го спре. Доколко Бритни е в състояние трезво да прецени положението си, е труден въпрос. Единият ѝ брак например бе разтрогнат 55 часа след официализирането си. Тогава нещата в свои ръце взе майка ѝ и в крайна сметка певицата се оказа отново свободна. Вероятно и с бележка да бъде внимателна към подобни инициативи и за в бъдеще. Е, да се надяваме, че в момента наистина разсъждава трезво!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар