СКАНДАЛНА МАНИПУЛАЦИЯ! „ВИП Брадър” е нагласен!

Гласувайте за статията

Номинираната Бони е сигурна, че няма да излезе

 

Нов скандал се разрази около реалитито „ВИП Брадър”. Днес номинираната за изгонване Бонка не се стърпя и се изцепи пред останалите съквартиранти: „Абе, ще издържим още един месец!”. Репликата й беше изтърсена между другото покрай прозаичните разговори на другите в спалнята.

Бони е сигурна, че тази вечер няма да излезе

Бони е сигурна, че тази вечер няма да излезе

Неочакваното й изказване буквално втрещи колегите й в Къщата. Те дори не успяха да реагират и почти си глътнаха граматиката. Настана неловко мълчание, в което никой не посмя да се обади или да коментира нещо. След това по традиция звукът на живото он-лайн излъчване изведнъж прекъсна.

Веднага последваха бурни дискусии по темата в мрежата. „Явно е сигурна, че няма да излезе, работата е повече от ясна!”, „Лъсна манипулацията, а ние си мислим, че нещо зависи от зрителите!”. Такива са отзивите на случилото се тази сутрин в най-гледаното в момента шоу. Други пък, които усърдно симпатизират на фолкпевицата, отбелязват, че по всяка вероятност тя просто е оптимистично настроена за изхода от днешната борба между нея, Ирен и Владко, и Ники Мартинов.

Ники е основният й опонент в номинациите тази вечер

Ники е основният й опонент в номинациите тази вечер

Болшинството от феновете на продукцията искат обаче точно Бони да напусне Къщата и затова на момента се усъмниха в манипулиране на вота. „Сигурно я гласят за една от финалистките!”, „Чалга културата е победител, какво очаквате!”, недоволстват още във форумите.

Тази вечер ще разберем истината, но повечето са на мнение, че каквото и да стане, намеците за нагласена развръзка все така ще им горчат, а подобен сценарий не е никакво изключение в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “СКАНДАЛНА МАНИПУЛАЦИЯ! „ВИП Брадър” е нагласен!”

  1. Ирен и Владо ще си ходят тази вечер!

    Reply to this comment
  2. ивайло

    окт. 08. 2012

    ut we think that something depends on the audience „. hahahaah clowns we viewers are lowest of the low, and the other realists and competitions all over the deck is stacked and knows who will win here as examples of womanhood. Bozo is this season had better let you Survivor although there is a replay at least something to look

    Reply to this comment

Добавете коментар