Мамаша на Мария показа младото си гадже (Снимки)

Мамаша на Мария се изфука с младия си любовник, Даци го заведе при богатите си сватове да празнуват Коледа

Мама Даци с по-младото си гадже Бранко              Снимки от в.Галерия
Мама Даци с по-младото си гадже Бранко
Снимки от в.Галерия

Истинска атракция за семейният празник са Мамаша на Мария и младото й гадже. Фолк фурията Мария вярна на традициите си заведе цялата си рода в приказната къща на фамилията Гущерови в Кицбюел.

За да отпразнуват християнския празник в палата на милионерите Марчето покани мама Даци и десет години по-младият й любовник, както и сестра си с нейното гадже, написа HotArena.

Мама Даци е невероятно щастлива да се изфука с завоеванието си Бранко. Раздават го повече от влюбени и събират погледите на роднините си с държанието си подхождащо за проджокали тийнейджъри.

За първи път в медийното пространство излиза снимка на майката на фолк певицата и нейната половинка Бранко.

Освен родата н Мария за Коледа пристигна и дъщерята на Диана Гущерова от предишния й брак. Мартина доведе за фамилния купон приятелят си – футболягата Димитър Евтимов.

Истинска семейна идилия се случи тази година в семейния палат на Гущерови. Къщата решена в хижарски стил бе подобаващо украсена за празника. Съпругата на Добромир Гущеров Диана, която е известна с изискания си стил бе създала за роднините си истинска зимна приказка и уют за своите близки гости.

Милионерският дом е достатъчно голям да побере роднините, та дори и още толкова.

Естествено най-щастлива е Марая, която се радва да види на куп баба, леля и техните половинки, както и най-новите си роднини.

А пък за масрафа по коледните празници естествено ще се погрижи милионерът Добромир Гущеров, който най-обича снаха му Мария да го нарича татко.

Мамаша на Мария за първи път е толкова щастлива. Хем младокът Бранко е с нея, хем с дъщерите си и с внучката си е заедно, хем богатите й сватове й подаряват истинска приказна Коледа.

 

 

 

1 коментар
  1. kor казва

    Абе тук пишат само тъпизми!! К ви са тия прости путки от Ст.агора и некви грозници дебели, дето ги лаНсират щОто умНа и интелигентна жена нема да им върже!!!! Деебба и дебелите грозни къси хуйове!!! Това го знае цялата страна!!! хахаха грозници с къси пишки!!! ХАХАХА

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.