Малката Кобра към ДесиСлава: Стига си циврила! (Вдигал скандал заради троха на масата – Още кирливи ризи)

Гласувайте за статията

Бившият мъж на ДесиСлава – Благой Найденов, по-известен като Малката Кобра, е в основата на тяхната раздяла, стана ясно след откровените признания на певицата пред Мон Дьо. Макар тя да не го обвини пряко, не скри, че двамата доста са се карали и битовизмите убили страстта помежду им.

Като по-чувствителен човек, ДесиСлава често се разстройвала за дребни неща и започвала да плаче, а това дразнело Благой. „Оф, какво пак цивриш“, грубо й подмятал Найденов, когато я видел да плаче, и това още повече я разстройвало.

Най-големият проблем между двамата били различните характери. Певицата си признава, че е по-мудна и не е добра домакиня. Боксьорът се дразнел, когато тя се бави и я потискал. Правел й забележки от типа: „Защо не си видяла тази троха в кухнята?“.

Неговата педантичност и нейната немарливост били причина в крайна сметка ДесиСлава да вземе решение за раздяла, въпреки че имат малък син. Малката Кобра тежко приел краха в отношенията им и допоследно не искал да се разделят. Това за него било невъобразимо, защото е израснал в перфектно и здраво семейство.

Въпреки раздялата, днес и двамата поддържат много добри отношения и са си близки приятели, а ДесиСлава не крие, че Благо се грижи чудесно за 5-годишния им син.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар