СТРАШЕН ПИЧ! Момчето на Малина обра точките в мрежата

Гласувайте за статията

Синът на Малина се оказа особено интригуващ за девойките във виртуала

 

Мама Малина много се гордее с детето си. Красавецът определено успя да предизвика страшен интерес в мрежата, след като певицата на „Пайнер” пусна свои снимки, на които позира заедно с него.

Малина със сина си Симеон

Малина със сина си Симеон

Кръшната изпълнителка не спира да го хвали и си личи, че е много горда от своето синче. Порасналият й наследник е станал голям красавец и създаде нечуван фурор.

Певицата позира с него на абитуриентския му бал

Певицата позира с него на абитуриентския му бал

А Малина редовно пише за него: „Моята гордост!”, „Цялото ми богатство!”, „Любовта ми!” и т.н. Личи си, че чалга звездата разчита на неговото мъжко рамо, особено след като в момента е сама. Малина прекрати дългогодишната си връзка с боеца Краси Кочев и от известно време няма човек до себе си. Синът й Симеон явно е голяма опора за известната си майка.

Преди няколко години той беше абитуриент, а сега се занимава с футбол и дори е една от най-добрите млади надежди на България. Мони, както го наричат близките му, играе с фланелката на „Ботев” – Враца и вече има доста фенки. Във виртуала девойките са пощуряли по него и непрекъснато пишат възклицания и коментари от сорта: „Колко си готин!”, „Много си хубав!”, „Малинче, синът ти е супер, има стил също като теб, и двамата сте страхотни!”.

"Най-скъпото ми!", "Най-прекрасният син", пише за него Малина

„Най-скъпото ми!“, „Най-прекрасният син“, пише за него Малина

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар