Малина изригна: Наградите на Пайнер са пошли! (Напуска ли компанията?)

Малина не издържа и изригна срещу Наградите на Пайнер, ще напусне ли компанията

Ветеранката Малина не успя да замълчи. И на не я и дойде в повече от лошите практики. Вече толкова години не стана ясно как Пайнер подбира фаворитите си. Излизат наяве задкулисни игри и нагласени победители.малина1

Малина не може да скрие възмущение то си. Тя смята, че ако си направил албум, който става хит и текстовете ти са най-харесвани защо да не обереш ако трябва всичките награди, пише HotArena.

Защо недоумява фолк динозавърката на Пайнер се раздават награди на кило? Статуетки се получават на принципа „За всекого по нещо“. Малина смята, че този метод някой да не се обиди прави наградите пошли и без стойност. И обвинява шефовете на фирмата, че робуват на принципа разделяй и владей. Някой да не би да се обиди!

И истината лъсна. Малина прави заявка, че напуска Пайнер. Това заподозряха фолк феновете в изявлението на изпълнителката. Точно по този начин Камелия и Андреа напуснаха фирмата. Най-напред Камелия изригна срещу наградите, после Андреа след време я последва.

Пайнер ще осиротее. След напускането на толкова звезди съвсем ще оголи редиците си, смятат почитателите на лекия жанр.

Но пък и Малина е права. Тя прехвърли 40-те. А продуцентите на димитровградската компания не си мърдат пръста за певици в почти пенсионна възраст. Шефовете на Пайнер лансират млади и перспективни фолкаджийки като Преслава и Галена.

Изпълнителки като Малина и Глория не са сред приоритетите на продуцентската компания.

Примата на Пайнер Глория я държат във фирмата като талисман. С нея са започнали печелившия бизнес, тя им носи късмет.

Нищо чудно Малина да премине към групата на бившите големи фолк звезди, които имат изяви епизодично.

 

 

 

1 коментар
  1. Кристина казва

    Като правят хитове глория и малина защо да не са емблема. Те са с най голям стаж. И опитните. Всичко помним мария в началото на кариерата й. Каква мъничка беше. Голяма сладурана. Те са започнали още от началото. Било йм е много трудно. Нямало фризьори гримьори. Всичко сами. Нямало кои да йм помага. Глория беше певицата която създаде бг поп фолк музика. И още е оригинална20г на сцена. Правят го най добре от всички. А без награда. Как може.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.