Малина втрещи с буци по лицето (Певицата се обезобрази с филъри – Видео)

Малина върви усилено към приз „Най-калпави скули в попфолка“

Последната поява на певицата в социалните мрежи предизвика доста негативни реакции. Причината за подобен отпор от страна на аудиторията са почти невъзможните ѝ скули. Работата на естетичните специалисти в случая може да се определи с една дума – потрес. Скулите на Малина изглеждат като две топки, растящи на страните на лицето ѝ. Така фолкаджийката стана явна конкуренция на всички подвизаващи се в интернет странно изглеждащи персони.

Малина шашардиса със странните си израстъци на бузите
Малина шашардиса със странните израстъци на бузите си
Снимка: Инстаграм

И ако самата певица изглежда досущ като клоун, без дори да се засмеее, явно не се впечатлява особено от злощастния си външен вид. Както можете сами да се убедите, визията ѝ противоречи на всички стандарти за красота. Ако продължава по този начин, със сигурност ще стане достойна конкуренция на жената с най-големи скули в света. Анастасия Покрешчук втрещи обществото с почти извънземния си лик. И макар да е доволна от резултата, на практика светът ѝ се подиграва. Толкова по-зле за него, нали?

Ако продължава така, ще си имаме родна Анастасия
Ако продължава така, ще си имаме родна Анастасия
Снимка: Фейсбук

Така родната Малина изненадващо се оказа колежка по скули на една от най-популярните привърженички на процедурите за разкрасяване. Въпреки че оформянето на лицето все пак не е поредният смъртен грях в списъка с грехове на звездите, специалистите в случая много са се изложили. Да се надяваме, че за в бъдеще „израстъците“ ѝ ще се наместят подходящо!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Malina (@malina.official)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.