Македонската мис Джуки сензация в Банско (Вижте какви ги върши)

Македонската мис Джуки сензация в Банско (Вижте какви ги върши)
5 (100%) 1 vote

Македонската мис Джуки сензация в Банско, ето какви ги върши

Македонската мис Джуки предизвика фурор в Банско. Мелита Ракичевич се оказа запалена почитателка на ски курортите у нас и не само. Красавицата използва всеки удобен момент, за да се изяви на ски пистите. Освен това обаче предизвика фурор и с нощните си къпания в открито джакузи.

Студеното време очевидно не е пречка за знойната брюнетка, която смело се селфи от откритите джакузита на курорта само то изрязан бански. Палавницата събра погледите на туристите в региона и то не само с бодрия си дух, но и с кръшни форми, които светеха под черните лентички на „зимното“ й облекло.

Македонските медии коментират, че кръшната красавица доста често устройва подобни представления на туристите. „Мелита е жена, която знае как да си прекара добре, а и умее да привлича вниманието“, коментират още те.

Не липсват разбира се и шеговити коментари, че македонката не смее да се покаже навън без поне един тон грим по себе си. Македонската мис Джуки излиза на пистите само след завършен стайлинг—перфектно избран костюм и грим като за червения килим.

И докато македонските медии я обявиха за кралица на Фейсбук, заради знойните снимки, които публикува, зевзеци се майтапят, че е на път да отмъкне от Габриела Радославова титлата—собственичка на най-големите устни на Балканите. Родното Барби има сериозна конкуренция от страна на македонската си колежка. Която освен това планира да си направи нови корекции. И нищо чудно съвсем да я засенчи.

Но докато македонската мис Джуки се развлича на ски курортите у нас, нашенката гастролира из Европа. Заедно с Емил Каменов, двамата решиха да се впуснат в необичайни експерименти в поредицата „България на три морета“, която се превърна в хит.

Македонската мис Джуки запали Банско

Македонската мис Джуки запали Банско

За тази изкусителка студеното време не е проблем

За тази изкусителка студеното време не е проблем

Габриела Радославова има сериозна конкуренция за титлата "мис Джуки"

Габриела Радославова има сериозна конкуренция за титлата „мис Джуки“

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар