Майли Сайръс отровила живота на Лиъм (Семейството му отвратено от нея, не искат да я доближава)

Гласувайте за статията

Майли Сайръс отровила живота на Лиъм, семейството му забрани да я доближава

Майли Сайръс е „токсична“ за Лиъм Хемсуърт смята семейството му. Роднини на актьора не само са твърдо против да се събира с бившата си съпруга, но дори и да говори с нея. Те са го изолирали, тъй като се опасяват, че всяка повторна среща между двамата може отново да разпали искрата помежду им. А на тях самите им писнало от певицата и нейните ексцесии.

Провокациите на бившата Дисни принцеса не спират. Тя извършваше интимни актове на сцената, по време на свои концерти, злоупотребяваше с лекарства и наркотични вещества, пиеше. Особено голям скандал предизвикаха нейни снимки, как се натиска с друго момиче, при това само часове преди да обяви раздялата със съпруга си.

Семейство Хемсуърт си отдъхнали при изявлението на Лиъм, че се е разделил със съпругата си и няма намерение да се помирява с нея. Но решението на Майли да не се развежда и да потърси нов повод да се съберат, силно ги уплашило. В момента Лиъм е буквално изолиран от бившата си съпруга. Той е в дома на брат си Крис и снаха си Елза Патаки. Двамата почти не го изпускат от поглед и се стараят да го държат далеч от певицата.

Близки до Майли споделят пред TMZ, че певицата е готова на всичко, за да запази брата си. Също така споделят, че тя се е справила с наркотичната си зависимост, но не може да се примири с „непрестанното пиене“ на Лиъм и „злоупотребите му с някои лекарства“. Близките на актьора пък твърдят, че скандалите от миналото им накарали австралиеца да посегне към чашката. И пак те са в основата на злоупотребите с лекарствени вещества.

Семейството на Лиъм му забрани да се вижда с Майли Сайръс сн. Инстаграм

Семейството на Лиъм му забрани да се вижда с Майли Сайръс сн. Инстаграм

Което е още една причина Майли да бъде държана далеч от него. Дали ще направят нов опит въпреки усилията на роднините, тепърва ще стане ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар