Майли Сайръс в тежка депресия след развода (Певицата бяга на село след раздялата с Лиъм)

Гласувайте за статията

Майли Сайръс в депресия след развода, бяга на село след раздялата с Лиъм

Майли Сайръс изпадна в тежка депресия след развода. Певицата може и да посрещна 2020 като лошо момиче, но ден по-късно реши да скъса окончателно с този свой образ. След края на брака си с австралийския си съпруг, звездата взе решение да се оттегли от Холивуд. И се скри не другаде, а на село. С други думи — в Тенеси.

Преди ден певицата пусна нови снимки, на които показа тотално новата си визия. На кадрите Майли с небрежно отрязана коса, стари дънки, раздърпана тениска и каубойски ботуши. „Нова коса. Нова година. Нова музика“, написа певицата.

И докато мнозина я критикуваха, че изглежда страшно, звездата даде ясно да се разбере, че е скъсала окончателно с предишния си имидж и търси промяна. Иронията е в това, че е избрала не друго, а кънтри музиката, за да покаже новото си „Аз“.

„Цял живот бягаше от образа на кънтри певица, а сега се превръща точно в това“, коментират нейни приятели. Самата Майли споделя в биографията си, че заради южняшкия й акцент и фактът, че е родена във ферма в Тенеси, годините й в училище са били ад. И преди да я изберат за ролята на Хана Монтана, често е била подигравана от съученичките си, че е селянче. И дори са я заключвали в килера и момичешките съблекални, когато я тормозели като малка.

Майли Сайръс се покри на село след развода сн. Инстаграм

Майли Сайръс се покри на село след развода сн. Инстаграм

Към днешна дата певицата е принудена да се пребори с разбития си брак и прави опити да скъса с холивудския си имидж на лошо момиче. И явно бягството на село е нейният начин да се справи с проблема. Приятелите й обаче се притесняват, че именно заради депресията е взела толкова крайно решение да се скрие за известно време от всички. А дали новото място и новата музика, която се кани да прави, ще й помогнат, предстои да видим.

 

View this post on Instagram

 

New Hair. New Year . NEW MUSIC! 💀

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

View this post on Instagram

 

Cash me outside (this years festival gigs) … with a new mullet and an old guitar 👢🎸

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар