Майки на Десислава със скромен рожден ден заради бременността й (ФОТО)

Гласувайте за статията

Синът на Десислава стана на 16 преди няколко дни.

Майки на Десислава вече официално е голямо момче. Въпреки че има още две години до пълнолетие, той изглежда доста по-зрял и възмъжал за възрастта си. А сега с нетърпение чака да стане батко. Именно бебето, което майка му носи, е бъде най-големият подарък за рождения му ден.

Заради бременността на фолк певицата, Майки е решил да направи жеста да се лиши от шумни партита. Десислава винаги е била душата на компанията и е водела сина си със себе си по дискотеките. Но сега участията й идват дори в повече, че да лудее и извън тях.

Бъдещата мама сподели фото на порасналото си дете от момента преди да духне свещичките на тортата. Видимо сладкото изкушение е домашно производство, най-вероятно на самата Десислава. А Майки изглежда щастлив в тесния семеен кръг, в който е отпразнувал рождения си ден.

След години неразбирателство, породено от бурния нрав на тийнейджъра, сега майка и син са в по-добри отношения от всякога. За това определено е способствал и Благой Найденов. Двамата с Майки имат само няколко години възрастова разлика и Вълов го приема по-скоро като брат, отколкото като доведен баща, пише bgdnes.bg.

Сега любимите мъже на Десислава са се активизирали да я гледат по всевъзможни начини. А тя е истински щастлива от факта, че те се разбират наистина добре. Освен това е спокойна, че бурните години на големия й син са зад гърба му и той вече става по-уравновесен и отговорен. Надява се тази промяна да бъде още по-осезаема с появата на братчето или сестричето му.

Десислава се хвали с порасналото си момче

Десислава се хвали с порасналото си момче

Десислава се очаква да роди през есента от младия си любим Благой Найденов. У Майки, обаче, няма и грам ревност заради появата на нов член на семейството. Той отсега се държи закрилнически. А и колкото повече расте, толкова повече време иска да прекарва с майка си. Не е ли това пълно щастие!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар