Майки на Десислава празнува пълнолетие с луд купон (Вижте какъв красавец стана – Снимки)

Гласувайте за статията

Майки на Десислава стана пълнолетен, по-големият син на певицата е голям красавец

По-големият син на Десислава тези дни навърши 18 години. Рожденият му ден бе честван с луд купон. Който започнал отначало в пловдивски ресторант.

В заведението се събрало цялото семейство на младежа както и техни близки приятели. Където Майки бил поздравен подобаващо. А майка му отправила специален музикален поздрав. За празника на своето по-голямо момче Десислава се стъкнала цялата в розово. Тортата на рожденика била на черна и на три етажа.

Снимка: Инстаграм

По късно партито продължло в дискотека. Където Майки бил център на внимание и  заобиколен от куп млади момичета. Сред гостенките била и Дениз Йозджан, която е щерка на певицата Лияна, предават от hotarena.net.

Снимка: Инстаграм

Певицата не пропусна да поздрави Майки в социалната мрежа. Тя пусна мило послание към пълнолетния си син. Като му пожела много щастие и късмет. А също така да стане господар на мечите си. „Попътен вятър!!!Обичам те мноооого!!!! ❤️ , написа разчувствана изпълнителка.

Десислава е известна като много грижовна майка, която сама отгледа порасналия си син. Майки като малък бе пухкаво и закръглено дете. Певицата много се притесняваше за наднорменото му тегло. Но когато влезе в пубертета момчето се взе в ръце и сега благодарение на тренировките стана истински красавец.

От снимките, които рожденика публикува в социалната мрежа се вижда, че синът на Десислава е с визия на плейбой по когото въздишат не малко девойки.

Вижте още снимки на Майки Вълков в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар