Майката на убиеца на Милен Цветков не може да понася гаджето му (Обвинява сатанистката Симона за дрогата)

Майката на убиеца на Милен Цветков не може да понася гаджето му (Обвинява сатанистката Симона за дрогата)
5 (100%) 1 vote

Майката на убиеца на Милен Цветков е категорична, че Симона тласнала сина й към дрогата

Бунтарката, от чийто профил в социалните мрежи личеше култ към сатанизма, била открито обвинявана от майката на 22-годишния дрогиран шофьор Кристиан Николов – Десислава, че е разтурила уж невинното й като момина сълза синче.

Ако се вярва на твърденията на защитника на банкера-беглец Цветан Василев – Константин Симеонов, който Николова си нае за адвокат, тя не знаела, че синът й употребява наркотици. Дали това наистина е така или е просто адвокатски трик за смекчаване на вината и пропуските на винпромската шефка във възпитанието на сина й? Защото при всяка майка червената лампичка би се задействала на секундата, само при бърз преглед в социалния профил на Симона – изобилстващ със смущаващи снимки на наркотици и сатанински знаци. Все пак нали същата е била гласена за снаха на мадам Десислава.

майката на убиеца на милен цветков

Снимка: Клюки.нет

Тя обвинявала проекто снаха си, че е тласнала Кристиан към забранените вещества, след употребата на каквито той ликвидира Милен Цветков. Припомняме, че в кръвната проба на Николов след катастрофата бяха установени 4 вида наркотици – амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам.

Според запознати, във фаталния ден Кристиан тръгнал да вози гаджето си към дома й, за да се преоблече, след като цяла нощ празнували на Витоша рождения ден. Почитателката на Сатаната е родена на 13 април, понеделник, но празненството било отложена за уикенда.

След катастрофата, Симона Цветкова избяга от местопроизшествието, но на следващия ден бе задържана. 21-годишната студентка отказа съдействие на разследващите, заедно с другия пътник в джипа-катафалка, Георги Иванов. Годеницата на дрогирания Кристиан бе пуснати срещу гаранция от 10 хил. лева, но с обвинение – „затаяване на истината“, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Майката на убиеца на Милен Цветков не може да понася гаджето му (Обвинява сатанистката Симона за дрогата)”

 1. Ани

  май 04. 2020

  Тоя лъжец адвоката Симеонов ще ползва същите номера, с които брани Цецо крадеца…

  Reply to this comment
 2. Асен

  май 04. 2020

  Щом вземеш адвоката на фараон Цветан Василев – всичко е ясно!

  Reply to this comment
 3. Малина

  май 06. 2020

  Тази теза й е спусната от адвокат Симеонов, който се опитва да ни убеди и в невинността на Цветан Василев. Но в делото за фалита на пирамидата КТБ доказателствата са неоспорими и Василев ще лежи зад решетките, където му е мястото.

  Reply to this comment
 4. Кет

  май 14. 2020

  Брей, че сте специалисти по право и фалити на банки. Само ще ви кажа, че дрогата е навсякъде около вас и може и вие също да не сте я забелязали, последните години младежко събиране не минава без най-малкото наргиле, а обикновено и повече от това. Утре на мястото на Кристиян може да се озоват хиляди младежи, които считат дрогата за част от ежедневието си и плащат с живота си безхаберието на властите и обществото. Само да попитам, след тоя случай да чухте за масови арести на дилъри, трафиканти, разбити групи и прочее? Няма и да чуете.

  Reply to this comment

Добавете коментар