Майката на Сузанита я задмина с изцепки (Вижте Шенай как се чекне по бански – Снимки)

Майката на Сузанита стана за резил, красивата Шенай се чекне досущ като дъщеря си

Майката на Сузанита, която е съпруга на Орхан Мурад загърби добрите навици. И макар, че е майка на две деца, тя не пропуска да напомни, че все още я бива за възрастта й. Но незрящия певец едва ли би се зарадвал от последните изцепки на Шенай ако можеше да я види.

Снимка: ХотАрена

Само преди няколко седмици както вече писахме Сузанита снима майка си по къси гащета как се е надупила пред чешма и пие вода. Благоверната на Орхан Мурад лъсна в предизвикателната секси поза в Инстаграм. А щерка й не спря да се хвали колко сексапилна е родителката й.

Снимка: ХотАрена

Сега сторито отново се повтаря като малолетната певица пусна видео в социалната мрежа, на което се вижда как майка й се е пременила с оскъден бански и си развява задните части пред погледите на приятелите на лолитката, както и пред всички на плажа.

Снимка: ХотАрена

Сузанита и Шенай заедно с младежката компания на невръстната блондинка са неразделни край морето. И ако на Шенай забавленията с тийнейджърите и повдигат духа, то държанието  й в отсъствието на съпруга съвсем й срива репутацията, предават от hotarena.net.

Снимка: ХотАрена

Не случайно Шенай Мурад е обвинена от критиците си, че скандалното поведение на 16-годишната Сузи е провокирано и толерирано от собствената й родителка. Въпреки твърденията на Орхан Мурад и Шени, че дъщеря им е възпитавана правилно, то на практика се оказва съвсем друго.

Снимка: ХотАрена

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.