Майката на Тото крие афера с Даниел Боримиров (Вижте истината за семейството му)

Майката на Тото крие афера с Даниел Боримиров (Вижте истината за семейството му)
5 (100%) 1 vote

Майката на Тото с две деца от двама различни мъже

Майката на Тото крие афера с футболната звезда Даниел Боримиров

Майката на Тото крие афера с Даниел Боримиров! Красивата Ани Дамянова е имала връзка с футболната звезда още преди славата да го застигне. Това се е случило докато и двамата са били ученици във Враца.

Учили в една сграда, но в различни училища. Тя в езиковата гимназия, той в спортното училище. Заварката между тях обаче станала в средношколското общежитие във Враца. Ани идвала от родната Бяла Слатина, а той от Видин. Съучениците им разказват, че те изобщо не криели любовта си и често можели да бъдат засечени по градските сладкарници.

След като завършили училище през 1990 година обаче, животът ги разделил. Даниел е привлечен в Левски, но животът на Ани не е лесен.

Майката на ТотоСлед Даниел тя се влюбва в друг футболист – врачанина Венцислав, който играе в „Чавдар“ в родния й град. Плод на любовта им е Йонислав, или Тото, както е по-познат днес. Двамата обаче издържат заедно само 10 години и се развеждат.

Ани изпада в доста трудна ситуация- няма работа, едвам свързва двата края. Решава да тръгне за столицата със сина си без да имам осигурен покрив и работа. В София отново среща Даниел Боримиров. В столицата й потръгва. Успява да си купи жилище, започва да издава лъскаво списание за строителство. Мълвата говори, че финансова подкрепа й оказва Боримиров, без когото едва ли би могла да стъпи на крака.

Точно тогава Ани се влюбва в Георги Родригес – състоятелен полубъргарин с майка мексиканка. Двамата се женят и на бял свят се появява още един син, който днес е на 6 години. Бащата обаче започва да изневерява на съпругата си и бракът им приключва след 2 години. Днес 47-годишната Ани е сама, но е щастлива с двете момчета около себе си и удовлетворена от работата си в архитектурен сайт, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар