Майката на Мегз я засенчи (Вижте каква е хубавица – Снимки)

Гласувайте за статията

Майката на Мегз е очарователна дама, слага в джоб известната си щерка

Мегз винаги се е хвалела с красивата си майка. Дизайнерката от Раковски всеки път изтъква, че има много близки отношения с жената, която я е дарила с живот.

Мегз и майка й на пътешествие
Снимка: Инстаграм

Сега Миглена Каканашева и родителката й за първи път от много време насам са си подарили екскурзия. От снимката, която Мегз пусна в социалната мрежа се вижда, че двете жени са на летището и  ще се отправят на пътешествие.

Последователите на риалити звездата са впечатлени от красивата й майка. Явно от нея тя е наследила някои черти на лицето. Но повечето от феновете са категорични, че родителката е по-красива от дъщерята.

Към трогателното фото Мегз написа, че най-сетне им се е отдала възможност заедно да попътуват. Цели седем години откакто стартира бизнеса си не са ходили на почивка двете като не сподели накъде са се запътили. Но от сторито, което по-късно се появи се разбира, че са в някоя от топлите арабски страни.

В Инстаграм профила на Каканашева има доста снимки на майка й. Тя винаги я поздравява за рождения й ден. Не пропуска и да признае, че е безкрайно благодарна за всичко, което тази жена я е научила. Миглена казва за нея, че е най-силната жена, която познава и не може да си представи света без нея.

Мегз с майка си
Снимки: Инстаграм

За последния рожден ден тя й написа, че я обича безкрайно и е много благодарна, че й помогна да мине през най-трудния период през живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар