Майката на Меган Маркъл не я пусна на погребението на Филип (Дория Рагланд ѝ се меси в живота)

Гласувайте за статията

Майката на Меган Маркъл отново се намеси в живота на дъщеря си

След като месеци наред в публичното пространство се говореше за влиянието на Дория Рагланд върху Меган Маркъл, властната ѝ фигура отново изплува в полезрението на обществеността. По всичко личи, че целта до момента е постигната. Херцогинята на Съсекс няма да се появи на погребението на принц Филип. Както е известно, той почина преди дни. Церемонията по полагане на тленните му останки в семейната лятна резиденция ще се състои в събота.

Принц Хари, разбира се, отлетя за Великобритания. В синхрон с очакванията той няма как да пропусне панихидата на дядо си. Жена му обаче остана в Щатите. Макар по данни на фамилията Меган Маркъл да не пътува заради бременността си, вероятно причината е друга. Дория Рагланд е известна с доста властния си характер. Именно майката на херцогинята се определя като инициатора на напускането ѝ на Обединеното кралство, балабар с Хари.

Погребението даде нова възможност на Дория да заяви водещата си роля в брака на щерка си. Наистина, Меган е в напреднала бременност. Вероятно част от причините да не отскочи за церемонията до стария си дом, се коренят именно в здравословното ѝ състояние. Съвсем естествено приближените до семейството се ужасяват и от евентуална среща между тях след прословутото интервю при Опра Уинфри. Ако не друго, поне кралицата няма да запомни с добро последните събития.

На практика интервюто, здравословните проблеми на Филип и най-вече смъртта му съставят черна серия събития в живота на Елизабет. И поне в две от тях Маркъл имаше възможност да се отчете подобаващо. И ако дъщерята слуша майка си за всеки свой житейски избор, то този път, слава богу, Дория не успя да повлияе на Хари относно завръщането му в Англия. Според официалната информация кралицата разбира защо Меган няма да пътува, пише tialoto.bg. По-интересни обаче са неофициалните данни.

Дория попречи на дъщеря си да присъства на погребението

Дория попречи на дъщеря си да присъства на погребението
Снимка: фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар