Майката на Мария по-яка и от нея (Вижте какви крака показа)

Майката на Мария по-яка и от нея (Вижте какви крака показа)
4 (80%) 3 votes

Йорданка на Мария засенчи дъщеря си, майката на певицата с по-дълги и елегантни крака от нея

Майката на Мария показа яка форма. Певицата, която има много силна връзка с родителката си често залива мрежата с нейни снимки. Йорданка присъства плътно в живота й и фолкаджийката не спира да я води със себе си на почивки.

Мария показа майка си в социалната мрежа от Слънчев бряг. Леля Данче, както я наричат най-близките й макар да е преминала петдесетте години изглежда повече от добре. Дамата е в изключителна форма и събира погледите на плажа в морския курорт.

Снимка: Инстаграм

За разлика от дъщеря си, които има комплекси си от ниския си ръст старозагорката впечатлява с удивително дългите си и стегнати крака. Които е заголила и без свян и щедро демонстрира на плажа. Не случайно почитателка на фолк звездата възкликва: „Майката изглежда с по-красиви крака от тези на дъщеря й”.

Снимка: Инстаграм

За родителката на Мария се знае, че отдавна се е развела с таткото на двете си дъщери. Хубавата си фигура може би дължи на факта, че навремето се е занимавала със спортна гимнастика. Но и сега не спира да се поддържа в перфектна форма.

Майката на Мария с другата си дъщеря
Снимка: Инстаграм

От както стана баба на две прекрасни внучки Марая и Йордана достолепната дама съвсем се подмлади. Често нейни близки казват, че тя изглежда като сестра на дъщерите си.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар