Майката на Луиза Григорова ще си има бебе (Ивет ражда дете след появата на внучето си)

Майката на Луиза Григорова ще си има бебе (Ивет ражда дете след появата на внучето си)
1 (20%) 1 vote

Луиза Григорова със сигурност си има доста нестандартна майка и в повечето случаи предпочита да стои настрани от авангардните решения на Ивет

Последната мълва около Ивет Григорова гласи, че шефката на модната империя „Ивет Фешън“ ще се нареди в групата на младите майки. Съвсем отскоро тя е започнала инвитро процедури в столична клиника, за да успее да дари младото си гадже с наследник. Новината идва в момент, когато самата Луиза е бременна и съвсем скоро на бял свят ще се появи детенцето ù. Изглежда лекарите дават доста надежди на Ивет. Ако планът се осъществи, г-жа Макариев ще си има братче или сестриче, което ще бъде по-малко от собственото ù бебе.

Може да се каже, че Григорова-старша има доста бурен личен живот. След раздялата с интериорния дизайнер Евгени Ивет бързо-бързо представи на обществеността новия мъж до себе си – бизнесмена Атанас Минев. Според запознати връзката им започнала още по време на брака с Евгени. Към момента бившият ù съпруг не иска да я вижда. Единственото, което го свързва с атрактивната модна шефка, е 14-годишната им дъщеря Кристина.

Самият Атанас е доста по-млад от настоящата си приятелка и до момента не се е обвързвал сериозно. За деца също не е мислил. Както подчертава hotarena.net, това било достатъчен стимул и за двамата да заработят по въпроса за бебе. За целите на заниманието днес репродуктивната медицина предлага доста успешни решения. Заради напредналата възраст Ивет Григорова явно е решила да си помогне и по друг начин. Луиза, от своя страна, засега запазва мълчание по темата, но се предполага, че не е особено вдъхновена от последната приумица на майка си. Очаква се чаровната актриса да роди през септември и едва ли възможността да си има брат или сестра, е особено впечатляваща. Ако не друго, в семейството ще се народят забавни семейни връзки.

Ивет Григорова е готова за дете

Ивет Григорова е готова за дете
Снимка: ladyzone.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар