Майката на Ирина Шейк я засенчи с визия (Олга като сестра на моделката – Снимки)

Гласувайте за статията

Олга изглежда страхотно след като заживя при дъщеря си, прилича по-скоро на нейна сестра

Майката на Ирина Шейк, Олга Шайхлисламова, често прекарва време с нея, след като моделът се раздели с Брадли Купър. Ако по-рано семейните им излети са били рядкост, сега Шейк и майка й могат да бъдат забелязани или на плажна ваканция, или на разходка. Изглежда, че животът в Ню Йорк се отразява добре за родителката на топ модела.

Майката на Ирина Шейк се обличаше преди скромно в убити цветове
Снимка: Гети Имидж

Очевидно влиянието на Ирина върху майка й е доста голямо. Преди няколко години Олга се обличаше много скромно както повечето дами „около 60-те“ в Русия. Сега тя не се страхува от ярки цветове, смели силуети и много по-младежки образи.

Онзи ден Шейк и майка й бяха забелязани на разходка в Ню Йорк.  Гледайки снимката на папараците, е трудно да се каже коя от тези две красавици изглежда по-ярка и по-стилна.

С ярък тоалет и грим Олга като сестра на Ирина
Снимка: Гери Имидж

За излизането си Ирина облече роклв с цвят на липа с миди дължина, в комбинация с черно кожено яке. А майка й избра модерен анцуг в интензивен розов нюанс. Яркият грим добави още повече цвят към младежкия й образ.

Феновете на руският топ модел коментират, че Олга по-скоро прилича на по-голяма сестра на Ирина, а не на нейна майка и добавят, че дори засенчва дъщеря си с избора на облекло и свежата си визия.

Да си припомним, че Ирина Шейк е родена в Еманжелинск, малък миньорски град в северната част на Челябинска област. Бащата на Ирина е работил в мината и е починал рано заради професионална белодробна болест. Майката Олга, учителка по музика, остава вдовица с две дъщери: по-голямата Татяна и малката Ирина, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар