Майката на Джордже Михалевич проговори за смъртта му: Живея само за децата (Вижте изповедта й)

Майката на Джордже Михалевич разплака мрежата с разтърсваща изповед, свекървата на Наталия Гуркова живее само заради децата

Майката на Джродже Михалевич е съсипана след смъртта на сина си. Тя е съкрушена от загубата и я крепи единствено мисълта да бъде до внуците си и снахата.

Снимка: България днес

Прочувственото послание, което възрастната дама направи трогна социалната мрежа. Опечалената майка със сълзи на очи благодари на убития Джирдже, че й е оставил два ангела в лицето на нейните внуци – Джоржия и Кристиян.

В тъжната си изповед Мира Михалевич нарича сина си „моя радост и гордост”. Тя говори за голямото му сърце и за безкрайната му любов. Госпожа Михалевич се надява Джордже да се озове в рая заради добрите ди дела. Но признава, че мъката й е много голяма. Обещава му да продължи да живее само за да бъде утеха за децата му и за вдовицата му Наталия.

Тя остава плътно зад снаха си. Която има нужда от подкрепата й в този тежък момент. „Почивай в мир, ангел мой!” тъжно завършва посланието си Мира.

Мира Михалевич и Джордже
Снимка: България днес

Все още няма яснота за кога ще бъде насрочено погребението на Джордже Михалевич. Нито пък се знае къде.  Близки и приятели на разстреляния диамантен бос питат майка му ще се отслужи ли литургия в Йоханесбург. Или пък ще бъде погребан с Черна гора, предават от hotarena.net.

Близки до почерненото семейство издават, че властите бавят освобождаването на тялото заради аутопсията. Най-вероятно ще има поклонение пред Джордже Михалевич в Йоханесбург. А после е бъде транспортиран в родината си.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.