Майката на Деси Банова на хранилка при Плевнелиев (Мама Лили не пропуска ваканция на младоженците)

Майката на Деси Банова на хранилка при Плевнелиев (Мама Лили не пропуска ваканция на младоженците)
5 (100%) 1 vote

Майката на Деси Банова се възползва на макс от парите на Росен Плевнелиев

Майката на Деси Банова е на хранилка при Плевнелиев. Мама Лили се възползва на макс от парите на новия си зет и с охота се е присъединила към харченето им. И се присламчва към двойката при всяко едно тяхно пътуване.

В момента бившият президент и новата му булка са в Гърция.

Бременната синоптичка и бившият държавен глава обаче не стоят изолирани в имението на милионера на един от ръкавите на полуостров Халкидики, а се забавляват с разходки в открито море.

Преди броени дни Росен и Деси били ВИП гости на круизен кораб, който пътувал по морски маршрут с крайна точка Атон. На новата г-жа Плевнелиева отдавна й било мечта да зърне отдалеч святото място, до което не се допускат жени, а съпругът й не могъл да й откаже поредната прищявка и веднага се съгласил, писа „Ретро“.

Деси Банова и Росен Плевнелиев

Снимка: Ретро

Неотлъчно до пресните младоженци била и този път майката на Деси, която се мъкне след тях навсякъде. Лили почти не ходела на работа и създавала смут сред колегите си в Регионалната инспекция по околна среда в София, където от дълги години е главен експерт. Дразнели й се, че си профукала полагаемите й дни и си пуснала неплатен отпуск.

Бившият президент и нея гледал като писано яйце и се грижел за всичките й финансови нужди. Преди двамата да се вземат, Лили и Банова гостували в дома му. Именно тя накарала щерка си да погледне на Плевнелиев с други очи. А след като видяла имението му за пръв път, останала изумена от разкоша, който витае в него и се щракнала за спомен до всяка палма в градината, без да подозира, че само година по-късно ще се сродят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар