Майката на Десислава се отрече от нея и нероденото внуче (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Десислава и майка й са в тиха война от две години.

Десислава е на път да стане майка за втори път, но щастието й е помрачено от отношенията с нейната родителка. Въпреки че двете от време на време демонстрират топли чувства една към друга, истината е доста по-различна и не особено приятна. Женя Гайдарова никак не одобрява връзката на щерка си с доста по-малкия Благой Найденов.

А щом разбрала, че отново ще става баба, буквално излязла извън кожата си! Десислава си мислила, че ще я умилостиви с новината за бременността й, но се получил точно обратният ефект. Така че певицата сега е наясно, че няма да може да разчита на помощта на майка си след раждането. Именно Женя бе най-голямата й опора преди години, когато трябваше да гледа сина си Майки и да лети по участия.

Но тогава родителката на певицата е одобрявала връзката й с таткото на Майки, въпреки всичките им драми. Още от младите години на Десислава, Женя започнала сериозно да се меси в личния живот на щерка си. Говори се, че именно тя е причината за раздялата й със Зарко.

Нахаканата Гайдарова не приемала младите спортистчета,

които все й изглеждали безперспективни и не достатъчно стабилни мъже за Десислава. А пък Благой Найденов й бил най-големият трън в очите. Така че явно не само неговите родители не приемат връзката, която мнозина определиха като скандална заради огромната възрастова разлика.

Женя е убедена, че Малката Кобра използва певицата заради парите и известността й. А заради незрялата му възраст нищо чудо да побегне от бащинските си задължения. Но Десислава не приема нито един от тези доводи и е категорична, че иска да му роди дете, което двамата много ще обичат, пише hotarena.net

Десислава предпочете Благой пред майка си

Десислава предпочете Благой пред майка си

 

Явно шансовете майката на бременната певица да приеме кандидат-зетя си клонят към нула. Още от първата им среща тя се държала ужасно грубо с него и не спирала да го обижда. Разбираемо, това отдръпнало щерка й от нея и ледовете между двете изглеждат все по-непреодолими. А Десислава в момента е толкова щастлива от предстоящото раждане, че няма намерение да си разваля настроението с излишни скандали. Така двугодишната война между майка и дъщеря няма изгледи скоро да приключи…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар