Майката на Гришо тръгна по ходжи: Пиявицата Никол го съсипа! (Чисти го от черна магия?)

Гласувайте за статията

Майката на Гришо в паника, Никол поръчала черна магия на хавайски шаман да съсипе кариерата му

Майката на Гришо съвсем се отчая след последния провал на тенисиста. Българинът изпадна на дъното и е извън топ 70 за първи път след седем години.

Родителите на бг звездата били обезпокоени, а родителката му заподозряла, че върху него тегне проклятие. Ден след загубата на Григор Димитров от Стан Вавринка тя се свързала с известен ходжа в Родопите. На него разчитала да отърве Гришо от прокобата, разкриват близки до семейството.

Красивият българин окончателно скъса с Никол Шерцингер в края на миналата година. Говори се, че краха на връзката му с шоколадовата поп дива бил под давление на неговото семейство. Майка му и баща му не одобрили хавайката, която е много по-голяма от сина им. Те смятали, че тя влияе зле на резултатите му на корта. Още повече, че поведението й било прекалено разюздано.

Мария пред свои близки не криела негативното си отношение към кандидат снахата. Наричала я пиявица, която изсмуква силите на Гришо. Но за беда след като връзката им приключи Димитров от трети в света се срина толкова, че не се знае дали вече някой ще го покани на елитен турнир.

Майката на тенисиста била много суеверна и смятала, че именно Никол е поръчала магията. Тя първо се допитала до местна врачка. Която й казала, че може би проклятието е извършено чрез снимка или чрез дреха, останала  при Шерцингер.

Прокобата била толкова тежка, че можел да я развали само някой родопски ходжа. Който е специалист по това. Мария предприела крайната мярка и веднага потърсила вражалеца. Само, че трябвало да отиде при него на крака и да му занесе снимка на Гришо и негова вещ предават от ПИК.

Все пак трябва да отбележим, че неуспехите на Димитров напоследък по-скоро се дължат на контузеното му рамо. Едва ли бившата му е толкова зла, че да му мъсти с магия.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар