Майката на Глория с домашно парти за 68-я си РД (Вижте колко младее баба Стефка – Снимки)

Майката на Глория с домашно парти за 68-я си РД (Вижте колко младее баба Стефка – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Майката на певицата и баба на Симона изуми с младежкия си вид навръх рождения си ден

Симона Загорова  и Глория изненадаха със снимки в социалната мрежа от рождения ден на баба Стефка. На фотосите от домашното парти на 68-годишната рожденичка се вижда, че примата на фолка, която скоро стана баба е наследила младоликата си визия от майка си.

Стефка Иванова, която е народна певица и в момента се радва на правнучка изглежда с около 15 г по-млада от истинската си възраст, предават от woman.bg.

Певицата с майка си, от която наследи талант и хубост
Снимка: Инстаграм

Явно от нея Глория е наследила не само хубостта й , но и таланта си да пее. Фолк звездата развълнувана я поздрави за празника и призна, че може да става на 68, но все така е прекрасна.

Най-хубавия подарък за възрастната дама е правнучката й Галина
Снимки: Инстаграм

Малко по-късно и внучката Симона Загорова се похвали със снимки от рождения ден на баба си. Тя пусна и видео от сами купон. Който се състоял в домашна обстановка и всички са вдигнали наздравица в чест на баба Стефка.

Снимките от купона на баба Стефка в Инстаграм

Интересен е факта, че на зетят на Глория се падна честта да поднасе тортата на рожденичката и заедно със Симона да изпълни познатата на всички песничка „Happy Birth Day To You !

На друго фото, което сподели Симона се вижда как баба й е гушнала правнучката си Галина, на която все още не показват лицето.

От кадрите в Инстаграм можем да разберем как се е забавлявала щастливата фамилия по случай празника на рожденичката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар