Майката на Алекс Богданска провали сватбата й с Петканов: Няма да ви стъпя на тържеството! (Вижте как ги нареди)

Гласувайте за статията

Майката на Алекс Богданска отказа да се появи на сватбата й с Даниел Петканов

Майката на Алекс Богданска унижи жестоко нея и Петканов в ефира на ВИП Брадър

Майката на Алекс Богданска провали сватбата й с Даниел Петканов. По всичко личи, че родителите на манекенката отказват да приемат подновените й отношения с Лудия репортер. Да не говорим пък за сватбата им, за която те пожелаха да бъде истинска и легитимна.

Именно това се оказа повод за разправията между манекенката и майка й. Жената изобщо не изпадна във възторг след като ухилената й щерка с патос обяви, че я кани на сватбата си с Даниел.

Алекс Богданска„Благодаря ти, но аз и баща ти няма да стъпим на тази сватба“, категорично заяви тя. И за нула време успя да изтрие усмивките на новите-стари влюбени. И с това разговорът изобщо не приключи.

Майката на Богданска й обясни, че този брак няма никакво бъдеще, че двамата дори не са живеели заедно и след като излязат от ВИП Брадър ще се разведат.

„Там са ви постлали розово килимче, сложили са ви розовите очила и вие си мислите, че всичко е приказка. Държите се като 12-годишни хлапета“, изригна огорчената жена.

С което разговорът приключи. Очевидно обаче Алекс и Даниел не успяха да вникнат в смисъла на думите й. И единственото, което разбраха е, че манекенката ще трябва да избира между майка си и репортера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар