Мадона не ще да става баба! (Вижте как развя телеса в убийствено къси панталонки)

Мадона не ще да става баба! (Вижте как развя телеса в убийствено къси панталонки)
5 (100%) 1 vote

Мадона не ще да става баба и се страхува от старостта. Отчаяно подражава на дъщеря си Лурдес.

Мадона, след като взриви нета с търсенето си на мъж в мрежата и се преби след падане на сцената на наградите Brit, отново се изложи.

Този път с напъните си да изглежда млада, ама много млада. На едно от най-очакваните модни събития, провеждани ежегодно, бала на Met Gala в Ню Йорк, където се изискава специален дрескод, тя се поява в убийствено къси панталонки.

Мадона

Мадона и Лурдес, коя е дъщерята

Тоалетът на наближаващата петдесет и седем години Мадона, буквално имитираше късата рокля на дъщеря й Лурдес, също и прическата беше подобна на тази на младата дама, както и макияжът. Момичето се чувстваше изключително неудобно от създалата се ситуация, информират световните медии. И беше потресено от избора на майка си. Фоторепортерите също, но не пропуснаха възможността да документират пикантната гледка. Изненадани бяха и останалите гости, по-голямата част от които бяха стъкнати в изискани тоалети на известни дизайнери, подходящи за случая и отговарящи на дрескода, като Риана например.

Изцепката на Мадона на червения килим с неподходящ тоалет, взриви и социалните мрежи. Демонстрираният стил на обличане като съвсем младо момиче, не се понрави на форумци. Коментарите са подиравателни и убийствени.

Мадона

Риана на бала на Met Gala

Явно поп иконата не иска да става баба и с дрешките си в „младежки стил” се надява да спре старостта. Или проявява нещо като завист към младостта на собствената си дъщеря и затова й подражава. А може би се опитва да я засенчи. Има и много обидни като това, че световноизвестната певица изперква с напредване на възрастта и губи мяра. Нещо, което напоследък доста често й се случва и буди недоумение, особено когато е до почти с четири десетилетия по-младата си дъщеря.

В интерес на истината трябва да припомним, че Мадона винаги е била екцентрична и понякога изключително крайна в екстравагантността си като много често се разминаваше с общоприетото. Но докато беше по-млада това не дразнеше толкова и поп дивата не ставаше за посмешище.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мадона не ще да става баба! (Вижте как развя телеса в убийствено къси панталонки)”

  1. валя

    май 24. 2015

    Да си гледат работата, ще се облича както си иска

    Reply to this comment

Добавете коментар