Мадлен Пенева – помните ли първата Мис Плеймейт? (Снимки)

Гласувайте за статията

Мадлен Пенева е първата носителка на титлата Мис Плеймейт

Мадлен Пенева засенчва останалите плеймейтки с дълги крака и естествена хубост

Мадлен Пенева е първата носителка на титлата Мис Плеймейт у нас. Красавицата се яви на първия по рода си конкурс, който се проведе през 2004 година и го спечели по абсолютно безапелационен начин. Още тогава Мадлен успя да впечатли журито с естествената си хубост, дълги крака и естествен бюст без силикон. Нещо, което е твърде необичайно за плеймейтка.

Може би това е причината до ден днешен тя да е окачествявана като най-красивата носителка на титлата. Макар безспорно най-известната да е Николета Лозанова. Не е тайна, че точно водещата на Папараци превърна конкурса в това, което е днес.

Заради което куп млади момичета до ден днешен се надяват да се окичат с короната, за да станат известни. И да си намерят някой богаташ.

Мадлен Пенева е първата Мис Плеймейт

Следващите по популярност след Николета носителки на титлата са двете Златки – Русата и Черната, заради които страната ни се сдоби с не толкова престижното прозвище „Държавата на Златките“.

Русата Златка е типичен пример за Мис Плеймейт – външен вид, поведение, характер, скандали… Тя е родена за тази титла.

Откакто спечели конкурса през 2007 г., името й не спира да се замесва в скандали.

След нея, през 2009, втора Златка печели престижния конкурс, като впечатлява журито със скандално поведение и форми.

Името й в последствие се забърква с това на ММА боеца Багата, като влиза в любовен триъгълник заедно със съперничката си Русата Златка.

И както Димитрова обича да казва – след мен трева не поникна. И правилно – след Черната Златка конкурсът вече никога не бе същият, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар