Магнитната гривна помогна на дъщеря ми да се справи с депресията

Гласувайте за статията

Нося титаниевата магнитна гривна Magnetic Power вече близо година, заради проблеми с нервите и добре познавам полезните й действия. Благодарение на нея забравих за стреса и лошото настроение, но съм наистина изумена от това как помогна на дъщеря ми.

Валерия преживя много тежко раздялата с годеника си. Двамата имаха проблеми от доста време, но въпреки това, правеха планове за сватба. Затова беше съкрушена, когато й се обади и й съобщи, че я напуска заради нова работа в чужбина.

Валя изживя мъката си, но след това просто не беше същото момиче. Стана мрачна, нервна, заядлива и се караше с всички за всичко. Опитите ми да я накарам да излезе от депресията, нямаха резултат, затова й подарих магнитна гривна като моята Magnetic Power.

Времето може и да лекува всичко, но с гривната определено става по-бързо. След две седмици Валя започна отново да се усмихва, отърси се от лошото си настроение и върна предишното си аз. Дори сподели, че главоболието й в изчезнало като лош сън. Сега и двете носим магнитните си гривни Magnetic Power и сме много жизнени и енергични.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар