Маги Халваджиян остана без парти за ЧРД (Продуцентът празнува само с внуците – Вижте причината)

Маги Халваджиян остана без парти за ЧРД (Продуцентът празнува само с внуците – Вижте причината)
4 (80%) 1 vote

Маги Халваджиян остана без парти и отпразнува рождения си ден само с внуците си.

Маги Халваджиян без пищно празненство по повод рождения си ден. Това разбрахме ние от 24часа.бг.

Маги Халваджиян, сн. Инстаграм

Маги Халваджиян, сн. Инстаграм

Магърдич Халваджиян е един от най-успешните български телевизионни режисьори у нас. Точно поради тази причина всяка година рожденият му ден е едно от най-бурните и запомнящи се партита на наши звезди.

Без да преовеличаваме, но имена като Любен Дилов, Хилда Казасян, Гала и мъжа й Стефан Николов както и любимите на публиката Димитър Рачков и Зуека са били винаги на неговия купон, празнувайки начело със семейството му.

Предишни години цялата фамилия е вдигала паметни купони в клуба на Кремена Халваджиян, купони, с които се прочуха и определено предизвикваха добронамерена завист във всеки от нас.

Наскоро Маги стана и дядо за втори път, след като снаха му Алекс Енева роди второ дете. Малката принцеса донесе много радост и щастие на любимия дядо. Наследничката му с необикновенното си красиво име Кай, определено е и повод за голямо празненство и поливане. Такова обаче, което е абсолютно в негов дух няма да има тази година.

53-годишния ТВ режисьор предпочете да прекара празника си без големи приготовления и избра да бъде с любимите си и обгрижвани внуци вместо това. Напоследък армейския продуцент е под голямо напрежение покрай осмия сезон на „Като две капки вода“, който той продуцира и режисира. Шоуто жъне голям успех и определено е едно от любимите предавания по телевизията ни, но за да бъде това така Маги се старае от сутрин до вечер. Под пара са и цялото му талантливо семейство, които почти всички от тях работят за шоуто.

Въпреки, че тази година се размина със забавните организирани купони, ние му желаем много здраве и успехи за напред, както и да продължава да създава още много наши любими продукции! Честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар