Маги Халваджиян живее в приказен палат (Вижте снимки от дома му)

Маги Халваджиян живее в приказен палат (Вижте снимки от дома му)
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян се шири в екстравагантен палат, семейната му крепост е като от приказка на Андерсен

Продуцентът Маги Халваджиян е най-влиятелния българин според класация на Форбс. И наистина който е видял фамилното му жилище ахва от изненада. Домът му е уникален и не е по джоба на средностатистическия нашенец.Домът на Маги 4

Екстравагантността е присъща черта на арменецът – богаташ и неговата благоверна половинка Кремена. Такъв е и домът им, който обитават. Намира се далеч от всякаква градска шумотевица. Заема 600 кв. м. в селището от затворен тип „Маунтин Вю Вилидж“ край водите на Панчеревското езеро, пише pik.bg.

Проектът на семейната крепост изцяло е дело на Кремена Халваджиян. Обзавеждането му е в стил Рустик. А който е имал щастието да е сред поканените в луксозния дом на фамилията споделя, че усещането е наистина като в приказка от времето на Андерсен.

Домът на Маги и Кремена има два огромни хола за гости. Пет отделни стаи са снабдени с три бани и тоалетни помещения за претенциозните си обитатели. В една от баните над кръглото джакузи е вграден телевизор. За да може успелия продуцент докато се плацика с чаша вино в ръка да се наслаждава и на собствените си предавания.

Спалнята на семейната двойка е върха на сладоледа с луксозното си обзавеждане. Балдахин се спуска и покрива брачното ложе. А гиздава тоалетка е приютила разкрасителните  средства на домакинята.

Да не пропуснем да споменем и камината в един от холовете. Където през зимните месеци се събира звездното семейство пред игривите пламъци на огъня. Които създават спокойствие и уют.

Гордостта на Маги е личният му киносалон. Който се намира на партера. Има само девет стола за гости. Но останалите спокойно могат да се разположат върху дебелия килим. Който покрива пода.

Естествено този лукс и екстравагантност няма как да не се допълват и от приказния басейн. Който се намира на двора блестящ от чистота и заобиколен с цветя и зелена растителност.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар