Маги Сидерова попиля Мегз, подигра й се публично (Вижте как)

Маги Сидерова попиля Мегз, подигра й се публично (Вижте как)
4 (80%) 1 vote

Маги Сидерова даде нагледен урок на Мегз, че красотата не е в дрехите.

След като изуми всички с твърдоглавието си и своите „принципи“, Мегз отново стана най-коментираната личност в светските среди у нас. Маги Сидерова, като редовна коментаторка на случващото се във ВИП Брадър, не пропусна да се подиграе публично с нелогичното, граничещо с налудничаво поведение на Каканашева.

В предаването „На кафе“ Маги Сидерова се появи не стилна и елегантна, както винаги, в пременена в същата одежда, с която се подвизават съквартирантите по време на седмичната си мисия. Решението й определено изненада останалите в студиото. А оранжевия ансамбъл по никакъв начин не смути една от най-красивите жени у нас и тя изкара с него до края на предаването. И то по собствена воля!

„Не знам какво не им харесва на дрехата-чист памук и много удобна”, пошегува се Маги Сидерова с Мегз и нейния инат. На предишната вечер красавицата излезе с остър коментар в социалните мрежи по отношение на видяното във ВИП Брадър. „Тази Миглена е за убиване“, заключи тя. А след това подкрепи своя дружка, според която дизайнерката страда от психично заболяване със сложно наименование и описание.

С жеста си на обличане на монашеските одежди Маги даде нагледен урок на Каканашева,

че красотата на една жена не е в дрехите. А нейната зависимост към тях граничи с болестно състояние. Освен това, човек трябва да бъде много над нещата и да може да бъде и отборен играч. В студиото на „На кафе“ Сидерова бе толкова бясна, че дори няколко „розови хапчета“ нямаше да могат да я успокоят!

Маги Сидерова се надсмя на принципите на Мегз

Маги Сидерова се надсмя на принципите на Мегз

Според Маги, това, което демонстрира Мегз, е чисто и просто един инат и злоба. За нея дизайнерката не е узряла за предизвикателството на ВИП Брадър и е загубила много повече, отколкото ще спечели! Все пак, Сидерова смята, че Миглена ще стигне до финал. Но ако България гласува за нея, то тогава народът не отива на добре…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар