Маги Желязкова под чехъл, мъжът й избра булчинската рокля (Подробности)

Гласувайте за статията

Маги Желязкова се издаде, че май-май не тя е шефът вкъщи!

Преди дни Маги Желязкова спретна пищна сватба с куп родни ВИП-ове и прие фамилията Сидерова. За бляскавото събитие ще се говори още дълго. Самата младоженка също разкри някои прелюбопитни подробности, които ни карат да си вадим съответните изводи!

Младото семейство е поверилоцялостната организация на венчавката на сватбена агенция. Но спор, че всичко е било безупречно и доста звездно. Но, оказва се, един от най-важните акценти на събитие е плод на категоричния избор не на Маги Желязкова, а на нейния вече законен съпруг Георги Сидеров.

Красавицата си призна с ръка на сърце, че в най-важния си ден е била с тази булчинска рокля, която младоженецът не просто е харесал, а е измислил за нея! Това определено е голям жест на доверие, но и издава, че мъжът в къщата май има голяма власт над съпругата си. Особено когато става въпрос за толкова суетна жена, каквато е Маги Желязкова.

Да не говорим, че са нарушили обичая младоженецът да не вижда роклята на булката преди сватбата… Няма спор, обаче, че булката изглеждаше зашеметяващо в сватбения си ден. Това е доказателство, че Сидеров явно разбира и от мода, а вкусовете му съвпадат с тези на съпругата му. Със сигурност много мъже му завиждат, че Мис България 2003 г е негова съпруга, пише hotnews.bg.

Маги Желязкова се доверява сляпо на мъжа си

Маги Желязкова се доверява сляпо на мъжа си

Но не по-малко му правят евала за това, че е успял да я накара да се съобрази с неговото желание в този така важен и за двамата момент. За Маги Желязкова подобни компромиси явно не са проблем, особено като водят до толкова добър резултат. Дано с Георги все така да се разбират и да са на една вълна!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар